Львівський інститут економіки і туризму

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:79007
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Менцинського, 8
Телефони:(032) 2554694
Веб-сайт:http://www.liet.lviv.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

ПЗСО: Середній бал ЗНО зарахованих на бюджет143.13
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.86
ПЗСО: Середній бал ЗНО зарахованих на контракт147.72
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт9.14
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет130.33
ПЗСО: Мін. бал атестата зарахованих на бюджет7.40
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього5
ПЗСО: Зараховано на контракт всього83
ПЗСО: Максимальний обсяг державного замовлення164
ПЗСО: Всього прийнято заяв1504
ПЗСО: Середній пріоритет всіх заяв (від 1 до 9)4.69
ПЗСО: Ліцензійний обсяг460
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць372
ПЗСО: Конкурс на одне бюджетне місце (всі заяви)245.60
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього68
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв72
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 286
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць218
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього151
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу в магістратуру ***

БАКАЛАВР: Зараховано на бюджет 80
БАКАЛАВР: Зараховано на контракт 98
БАКАЛАВР: Всього прийнято заяв183
БАКАЛАВР: Ліцензійний обсяг410
БАКАЛАВР: Залишилося невикористаних ліцензійних місць232
Зараховано на бюджет всього80
Зараховано на контракт всього98
*** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР / МАГІСТР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, диплома бакалавра або диплома магістра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 11
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 303
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 11
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 171
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Мінімальний обсяг держ замовлення: 16
Максимальний обсяг держ замовлення: 18
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 359
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Мінімальний обсяг держ замовлення: 11
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 148
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 90
Мінімальний обсяг держ замовлення: 16
Максимальний обсяг держ замовлення: 18
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 157
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 12
Максимальний обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 267
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 22
Максимальний обсяг держ замовлення: 24
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 61
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 8
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковиий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 19
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 49
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 69
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 73
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 051 Економіка (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 073 Менеджмент (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 071 Облік і оподаткування (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 45
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 242 Туризм (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 181 Харчові технології (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 3
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 3
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 5
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 3
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 5
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 3
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 5
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 1
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 4
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 9
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 21
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тестр з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 18
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 26
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 29
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 14
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 7
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 23
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 18
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 051 Економіка (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 073 Менеджмент (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 071 Облік і оподаткування (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 45
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 242 Туризм (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 181 Харчові технології (МАГІСТР)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Вступний іспит)
  2. Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
* - Предмети на вибір.

Реклама