ПошукЗнайдено: 122 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Кормова біоінженерія
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 47
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 142.23
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 95
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 144.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.09 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.01 ) (КП)
Детальніше
заяв: 89
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 153.07
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.14
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 149.83
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 153.11
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 89
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 138.62
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Рибінспекція та технології водних біоресурсів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників; Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів; Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.18
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників; Технологічна експертиза та безпека харчової продукції; Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 148.20
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 113.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 156
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 78 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 156.47
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 170
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 158.80
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.56
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 65
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 139.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 119.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 152.64
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 152.64
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології питної води та водний менеджмент
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 152.64
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води та водний менеджмент
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 11 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 19 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 153.73
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 119.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 152.64
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 153
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.96
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 73
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології риби та морепродуктів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 137.33
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології риби та морепродуктів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.92
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 160.03
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 341
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 19 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.64
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 56
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.64
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з української мови  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Співбесіда з математики  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Співбесіда з іноземної мови  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
  4. Співбесіда з історії України  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.64
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з української мови  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Співбесіда з математики  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Співбесіда з іноземної мови  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
  4. Співбесіда з історії України  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчування (в ресторанному господарстві)
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 146.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 151.95
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 122.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 60
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 10.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 163.74
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.78
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.08 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.02 ) (КП)
Детальніше
заяв: 285
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 151.40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 152.07
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 60
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 142.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.07
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.07
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 145.24
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 48
* - Предмети на вибір.