ПошукЗнайдено: 87 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Фізика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Кормова біоінженерія
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Рибінспекція та технології водних біоресурсів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 34 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників; Технологічна експертиза та безпека харчової продукції; Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 160 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології питної води та водний менеджмент
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води та водний менеджмент
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 11 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 19 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології риби та морепродуктів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології риби та морепродуктів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.08 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.02 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза, якість та безпечність харчових продуктів
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія кондитерських виробництв
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія продуктів харчування оздоровчого призначення
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія та організація ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія та організація ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 57 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
* - Предмети на вибір.