Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський інститут економіки і туризму

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Термін подачі заяв: 11.07.2017 - 28.07.2017

Складові конкурсного бала

  1. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. Додатковий тест з фаху
    (Фахове випробування, k=0.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт61.46
Середній бал атестата зарахованих на контракт41.60
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих61.46
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв61.46
Зараховано на контракт всього7
Всього прийнято заяв7
Ліцензійний обсяг18
Залишилося невикористаних ліцензійних місць11
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ************ Х.В. До наказу  —  73.000 
Вступне фахове випробування 23.00
Середній бал документа про освіту 50.00
    К  – 
2 ************ І.Б. До наказу  —  68.000 
Вступне фахове випробування 18.00
Середній бал документа про освіту 50.00
    К 
3 ************ А.С. До наказу  —  66.200 
Вступне фахове випробування 21.00
Середній бал документа про освіту 45.20
    К  – 
4 ************ М.Є. До наказу  —  62.000 
Вступне фахове випробування 22.00
Середній бал документа про освіту 40.00
    К  – 
5 ************ Р.Б. До наказу  —  58.000 
Вступне фахове випробування 16.00
Середній бал документа про освіту 42.00
    К  – 
6 ************ Т.Р. До наказу  —  57.000 
Вступне фахове випробування 24.00
Середній бал документа про освіту 33.00
    К  – 
7 ************ Д.І. До наказу  —  46.000 
Вступне фахове випробування 15.00
Середній бал документа про освіту 31.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама