Львівський інститут економіки і туризму

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:79007
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Менцинського, 8
Телефони:(032) 2554694
Веб-сайт:http://www.liet.lviv.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-07-05 16:50:42)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 208
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 115
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 50
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 45
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 80
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 183
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 38
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 2
Складові конкурсного бала
  1. Туризм (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 2
Складові конкурсного бала
  1. Міжнародні економічні відносини (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 13
Складові конкурсного бала
  1. Міжнародні економічні відносини (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 18
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахолве випробування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 9
Складові конкурсного бала
  1. Менеджмент (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 51
Складові конкурсного бала
  1. Облік і оподаткування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 57
Складові конкурсного бала
  1. Облік і оподаткування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 82
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахолве випробування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 74
Складові конкурсного бала
  1. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 17
Складові конкурсного бала
  1. Туризм (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 3
Складові конкурсного бала
  1. Туризм (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 49
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 24
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 051 Економіка (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 073 Менеджмент (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 071 Облік і оподаткування (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 16
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 45
Обсяг на контракт: 28
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 242 Туризм (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 181 Харчові технології (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 13
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 20
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 13
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 1
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 13
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Міжнародні економічні відносини (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Міжнародні економічні відносини (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 22
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Менеджмент (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 17
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Менеджмент (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Облік і оподаткування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 18
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Облік і оподаткування (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 25
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 29
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 13
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Туризм (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 7
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Туризм (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 24
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 23
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 051 Економіка (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 073 Менеджмент (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 22
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: 071 Облік і оподаткування (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 24
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 45
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 242 Туризм (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахолве випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: 181 Харчові технології (МАГІСТР)
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
* - Предмети на вибір.

Реклама