Львівський інститут економіки і туризму

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:56
Ліцензійний обсяг:1661 місць
Всього подано заяв:1557
Поштовий індекс:79007
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Менцинського, 8
Телефони:(032) 2554694
Веб-сайт:http://www.liet.lviv.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-01-14 17:28:41)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент i
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 30
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 172.83
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.91
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 22
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 154.29
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування i
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 55
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність i
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 85
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 177.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 147.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм i
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 16
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 136.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 145.85
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології i
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 39
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 152.56
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Мол. спец.Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 13
Пріоритетність заяв
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 129.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент i
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Пріоритетність заяв
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 156.17
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 131.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 13
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування i
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 22
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність i
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 21
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм i
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 13
Пріоритетність заяв
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології i
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 22
Пріоритетність заяв
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 147.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама