Львівський інститут економіки і туризму

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:79007
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Менцинського, 8
Телефони:(032) 2554694
Веб-сайт:http://www.liet.lviv.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 320
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 99
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 210
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 92
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 80
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 104
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 310
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 38
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 12
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Мол. спец.Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Менеджмент
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-економічний факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 20
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет менеджменту, товарознавства та комерційної діяльності
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 20
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 0
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама