ПошукЗнайдено: 107 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 20.09.2019 - 30.07.2023 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Фізика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.12.2019 - 03.10.2023 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Фізика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Кормова біоінженерія
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Кормова біоінженерія
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет економіки та управління
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Рибінспекція та технології водних біоресурсів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Рибінспекція та технології водних біоресурсів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників; Технологічна експертиза та безпека харчової продукції; Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
* - Предмети на вибір.