ПошукЗнайдено: 151 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 29.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 29.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2024 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 131.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Центр заочної та вечірньої форм навчання
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.80
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Центр заочної та вечірньої форм навчання
Термін навчання: 01.11.2020 - 01.08.2024 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.80
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 05.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 05.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.19
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 31.10.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.19
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 141.92
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=110, k=0.40)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=110, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=110, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 129.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 116.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.07
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 112.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 113.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 168.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 175.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 15.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 15.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 125.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.10.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 127.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 127.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 05.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=125, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 27.11.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 27.11.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
* - Предмети на вибір.