ПошукЗнайдено: 54 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 121.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 121.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.19
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 141.92
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=110, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 129.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.07
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 113.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 175.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=125, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=125, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=125, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=125, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=125, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2025 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 167.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 131.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет післядипломної та заочної освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 173.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 174.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=125, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=125, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=125, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=125, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 141.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
208. Державний університет "Житомирська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2025 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
282. Львівський національний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 174.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 172.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет екології, туризму та електроінженерії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
309. Луцький національний технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 165.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 27.11.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.68
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.68
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 178.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 131.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.50 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2025 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1486. Університет митної справи та фінансів
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
* - Предмети на вибір.