ПошукЗнайдено: 80 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 20.09.2019 - 30.07.2022 (з 2-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Хімія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.09.2022 (з 2-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Хімія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 20.09.2019 - 30.07.2021 (з 3-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.09.2021 (з 3-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 30.11.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 27 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. зі спеціальності  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 21 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. зі спеціальності  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Фіксована
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 6 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології тривалого зберігання плодів та овочів
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології тривалого зберігання плодів та овочів
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчових продуктів тваринного походження
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаоховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 22 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 9 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. фаховий  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. фаховий  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 85 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
148. Таврійський державний агротехнологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.10.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 55 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.