ПошукЗнайдено: 25 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=110, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Ресторанне і готельне обслуговування  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (ЗНО)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 200 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Основи готельного обслуговування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий)  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 211 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
282. Львівський національний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет екології, туризму та електроінженерії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
309. Луцький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. 241 Готельно-ресторання справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.03.2020 - 30.12.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
3929. Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Підприємництво в готельно - ресторанному бізнесі
Факультет: Підприємництва та права
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
307. Київський національний університет технологій та дизайну
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.