ПошукЗнайдено: 67 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Ресторанне і готельне обслуговування  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово)  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. 100  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. 100  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 200 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Основи економічних знань  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Основи готельного обслуговування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанної справи  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (додатковий)  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (Організація готельного і ресторанного обслуговування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 2-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 3-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 07.03.2019 - 07.10.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: факультет післядипломної та заочної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа  (балmin=61, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: факультет післядипломної та заочної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа  (балmin=61, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 29 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 20.06.2022 (з 3-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=1, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=1, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Англійська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 38 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
282. Львівський національний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет екології, туризму та електроінженерії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
309. Луцький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. 241 Готельно-ресторання справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 04.01.2022 (з 3-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 04.01.2022 (з 3-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.