ПошукЗнайдено: 128 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=110, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 2-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 29.09.2020 - 30.06.2024 (з 2-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 29.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=110, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 12.10.2020 - 12.09.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2022 (з 3-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 12.10.2020 - 12.09.2022 (з 3-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2023 (з 2-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 12.10.2020 - 12.09.2023 (з 2-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 12.10.2020 - 12.09.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступний іспит за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 28.02.2023 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2024 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Ресторанне і готельне обслуговування  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 31.10.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 31.10.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово)  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Готельно- ресторанна справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Готельно-ресторанна справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (ЗНО)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 2-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. 100  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 3-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. 100  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 200 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 90 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Основи готельного обслуговування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 03.09.2020 - 01.07.2023 (з 2-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 03.09.2020 - 01.07.2022 (з 3-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 24 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.10.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 07.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 08.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2020 - 28.02.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 08.09.2020 - 28.02.2023 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 28.02.2023 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.