ПошукЗнайдено: 140 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 144.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2024 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.42
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 181.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 173.22
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.92
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 173.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.97
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 80 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 171.90
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 147.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 05.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 180.50
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.23
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 05.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 129.63
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 180.04
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 142.26
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40, КВ2)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 175.00
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.04
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 183.94
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 151.54
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=110, k=0.40)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=110, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=110, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 133.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.78
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 180.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 148.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 129.40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 134.26
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 15.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.24
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 23 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 15.09.2020 - 01.07.2024 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 142.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 123.78
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 136.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 250 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 140.28
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 05.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=125, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.18
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
* - Предмети на вибір.