ПошукЗнайдено: 89 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.45 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=110, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 27 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
91. Запорізький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (співбесіда)  ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іноземна мова (співбесіда)  ( k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова ( k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
* - Предмети на вибір.