ПошукЗнайдено: 138 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 104
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 80 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 141.61
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 514
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 159.78
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 138.73
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 140
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.95
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 169
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.95
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 176.44
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 136.52
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 405
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 175.96
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 144.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 140
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 175.22
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 142.56
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 486
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 73 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 138.80
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 591
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з української мови  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Співбесіда з іноземної мови  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Співбесіда з математики  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
  4. Співбесіда з географії  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з української мови  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Співбесіда з іноземної мови  (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Співбесіда з математики  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
  4. Співбесіда з географії  (балmin=3, k=1.00 )* (Іспит)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 107.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.05
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.45 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 70
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.45 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 74
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 173.52
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 143.14
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 366
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 55 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 137
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 175.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 153.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=110, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=110, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 383
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Російська мова (балmin=140, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іноземна мова (балmin=140, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Математика (балmin=110, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=110, k=1.00 )* (ЗНО)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 173.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 150.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 229
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 78
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 173.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 137.70
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 130
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 27 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 282
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 142.47
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 102
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.56
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 237
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 136.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.19
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 53
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 82
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 214
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 73
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 172.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 137.03
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 83
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.95
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 149
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.53
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 95
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 200 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 140.61
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 394
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 05.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 05.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 17.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 18.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. володіння мовою навчання  (балmin=100, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.