ПошукЗнайдено: 91 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Хімія  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 199 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Українська мова  (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.06.2022 (з 2-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=30, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. за спеціальністю  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 6 / Фіксована
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчових продуктів тваринного походження
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчових продуктів тваринного походження
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 104
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. 181  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 18 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 3-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 2-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=68, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=68, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 23 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=3, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 24 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 21 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
97. Національний університет "Львівська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
* - Предмети на вибір.