ПошукЗнайдено: 52 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчових продуктів тваринного походження
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 95 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. 181  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 18 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 24 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Хімічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=110, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. фаховий  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. фахове  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. фахове  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. фахове  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
148. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.08.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Природничо-математичний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
158. Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Природничо-математичний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
158. Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 35 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 22 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 125 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 63 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Машинобудівний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
309. Луцький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. 181 Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 62 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології в ресторанній індустрії
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 140 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Харчові технології  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: ННІ Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
140. Чернігівський національний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. 181  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
* - Предмети на вибір.