ПошукЗнайдено: 118 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 08.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 08.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 199 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: УТЕІ КНТЕУ
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
200. Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників
Факультет: Факультет харчових та хімічних технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 26.06.2023 (з 2-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=1.00)
  2. зі спеціальності
    (Фахове випробування, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технології тривалого зберігання плодів та овочів
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології тривалого зберігання плодів та овочів
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології тривалого зберігання плодів та овочів
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології тривалого зберігання плодів та овочів
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчових продуктів тваринного походження
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчових продуктів тваринного походження
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. додаткове тестування за фахом
    (Іспит (залік), k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 95 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=125, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. додаткове тестування за фахом
    (Іспит (залік), k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=125, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=124, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. 181
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=124, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=124, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
* - Предмети на вибір.