ПошукЗнайдено: 62 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Індустрія здорового харчування
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Інноваційні технології в ресторанному бізнесі
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Інноваційні технології в ресторанному бізнесі
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Інноваційні технології ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Кормова біоінженерія
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Крафтові технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Крафтові технології
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Ресторанні технології та бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанні технології та бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 120 / Фіксована
Освітня програма: Технології в ресторанному господарстві
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=20, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=20, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників
Факультет: Факультет технології високомолекулярних сполук
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
216. Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=51, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  (балmin=51, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=10, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  5. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. зі спеціальності  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
104. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Складові конкурсного бала
  1. зі спеціальності  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 45 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання і переробки зерна
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Технологія риби та морепродуктів  (балmin=124, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Технологія м’яса та м’ясних продуктів  (балmin=124, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 35 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 12 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=20, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=20, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 35 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 12 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=20, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=20, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології олійно-жирових продуктів і косметики
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології питної води та водний менеджмент
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  2. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 7 / Фіксована
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технології риби та морепродуктів
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технології та управління молочним бізнесом
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технології харчування
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технології цукру та полісахаридів
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології та інженерія  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=50, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Магістр / Бакалавр/ ЛО 34 / Фіксована
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Харчові технології  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.