ПошукЗнайдено: 69 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Вступне фахове випроування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 14.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 12.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 12.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.10.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 27.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 12.10.2020 - 12.03.2022 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.03.2022 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.12.2020 - 01.06.2022 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 11.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове вступне випробування
    (Іспит (залік), k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 31.10.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 24.12.2021 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 24.12.2021 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.10.2020 - 16.01.2022 (з 1-го курсу)
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=102, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2020 - 31.08.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 10.01.2022 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Співбесіда
    (Іспит (залік), k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.12.2020 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет післядипломної та заочної освіти
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.12.2021 (з 1-го курсу)
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 23.11.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=0, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЗГРС-20-1м-mk
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЗГРС-20-1м-mk
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.05.2022 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, k=1.00)
  2. фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет підприємництва, готельно-ресторанного бізнесу і права
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет підприємництва, готельно-ресторанного бізнесу і права
Термін навчання: 01.12.2020 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет підприємництва, готельно-ресторанного бізнесу і права
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.03.2022 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 15.09.2020 - 01.02.2022 (з 1-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове фахове випробування
    (Фахове випробування, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. тестування за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.