ПошукЗнайдено: 100 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення економіки та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
404. Галицький коледж імені В'ячеслава Чорновола
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 3-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 47 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Ресторанне і готельне обслуговування  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Ресторанне і готельне обслуговування  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Ресторанне і готельне обслуговування  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Готельно-ресторанна справа  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Готельно-ресторанна справа  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 13 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 42 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. 100  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 42 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. 100  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 195 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 190 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 29 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Основи готельного обслуговування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Основи економічних знань  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 13 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанної справи  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (додатковий)  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (Організація готельного і ресторанного обслуговування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 2-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 3-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. з туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Туризму  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 19 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (тестування)  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 11 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа  (балmin=61, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 135 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 58 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 57 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=1, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.