ПошукЗнайдено: 111 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=110, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
9. Національний університет водного господарства та природокористування
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іноземна мова
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2022 (з 3-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2023 (з 2-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.08.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
21. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Вступний іспит за фахом
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 08.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 47 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Ресторанне і готельне обслуговування
    (Фахове випробування, балmin=125, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Комплексний тестовий екзамен з «Вступу до гостинності» (письмово)
    (Фахове випробування, балmin=150, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=1.00)
  2. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 13 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=1.00)
  2. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 42 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. 100
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 42 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
73. Запорізький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. 100
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 195 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Основи готельного обслуговування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 16 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Організація готельно-ресторанної справи
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=102, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.10.2020 - 31.05.2024 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
91. Національний університет "Запорізька політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=102, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)
    (Фахове випробування, балmin=124, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інженерно-педагогічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
96. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит (готельно-ресторанна справа)
    (Фахове випробування, балmin=124, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 03.09.2020 - 01.07.2023 (з 2-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і права
Термін навчання: 03.09.2020 - 01.07.2022 (з 3-го курсу)
101. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 27 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Соціально-психологічний факультет
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
109. Житомирський державний університет імені Івана Франка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 08.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
138. Хмельницький національний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
171. Тернопільський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. з туризму
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 47 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Фаховий іспит (тестування)
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 8 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
187. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
* - Предмети на вибір.