Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:58002
Населений пункт:м. Чернівці
Адреса:пл. Центральна, 7
Телефони:+38(0372) 51-11-58
Веб-сайт:http://www.chtei-knteu.cv.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

ПЗСО: Середній бал ЗНО зарахованих на бюджет165.07
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет10.03
ПЗСО: Середній бал ЗНО зарахованих на контракт135.52
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт8.59
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет140.67
ПЗСО: Мін. бал атестата зарахованих на бюджет8.40
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього40
ПЗСО: Зараховано на контракт всього176
ПЗСО: Максимальний обсяг державного замовлення170
ПЗСО: Всього прийнято заяв1605
ПЗСО: Середній пріоритет всіх заяв (від 1 до 9)3.95
ПЗСО: Ліцензійний обсяг778
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць562
ПЗСО: Конкурс на одне бюджетне місце (всі заяви)30.58
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на бюджет всього25
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього322
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв349
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 747
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць400
Зараховано на бюджет всього65
Зараховано на контракт всього498
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу в магістратуру ***

БАКАЛАВР: Зараховано на контракт 326
БАКАЛАВР: Всього прийнято заяв326
БАКАЛАВР: Ліцензійний обсяг630
БАКАЛАВР: Залишилося невикористаних ліцензійних місць304
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього326
*** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР / МАГІСТР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, диплома бакалавра або диплома магістра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 8
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 7
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 6
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 8
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 11
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 65
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 36
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 14
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 18
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 45
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теоріяі (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспт (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспт (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 70
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 1
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 40
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 1
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 13
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 70
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 90
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 100
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 150
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 37
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 27.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Фахове випробування)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 45
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 70
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 20.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама