Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:58002
Населений пункт:м. Чернівці
Адреса:пл. Центральна, 7
Телефони:+38(0372) 51-11-58
Веб-сайт:http://www.chtei-knteu.cv.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-02-04 15:18:38)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр Магістр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Освітня програма: Економіка бізнесу; Економічна кібернетика; Міжнародна економіка
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Маркетинг
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Готельний і ресторанний менеджмент; Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу; Менеджмент організацій торгівлі; Управління бізнесом
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Мол. спец.Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Освітня програма: Економіка бізнесу; Міжнародна економіка
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Маркетинг
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Готельний і ресторанний менеджмент; Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу; Менеджмент організацій торгівлі; Управління бізнесом
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет обліку, фінансів та економічної діяльності
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 0
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама