Харківський державний університет харчування та торгівлі

Інформація за: 2017 рік 2018 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Університет
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:61051
Населений пункт:м. Харків
Адреса:вул. Клочківська, 333
Телефони:0573368979, 0573368844, 0573378535
Веб-сайт:http://www.hduht.edu.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

ПЗСО: Середній бал ЗНО зарахованих на бюджет150.23
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.16
ПЗСО: Середній бал ЗНО зарахованих на контракт135.72
ПЗСО: Середній бал атестата зарахованих на контракт8.38
ПЗСО: Мін. середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет109.00
ПЗСО: Мін. бал атестата зарахованих на бюджет6.50
ПЗСО: Зараховано на бюджет всього36
ПЗСО: Зараховано на контракт всього152
ПЗСО: Максимальний обсяг державного замовлення192
ПЗСО: Всього прийнято заяв2133
ПЗСО: Середній пріоритет всіх заяв (від 1 до 9)4.61
ПЗСО: Ліцензійний обсяг975
ПЗСО: Залишилося невикористаних ліцензійних місць787
ПЗСО: Конкурс на одне бюджетне місце (всі заяви)44.67
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на бюджет всього40
МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього575
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв656
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 1027
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць412
Зараховано на бюджет всього76
Зараховано на контракт всього727
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Статистика вступу в магістратуру ***

БАКАЛАВР: Зараховано на бюджет 134
БАКАЛАВР: Зараховано на контракт 434
БАКАЛАВР: Всього прийнято заяв624
БАКАЛАВР: Ліцензійний обсяг638
БАКАЛАВР: Залишилося невикористаних ліцензійних місць70
Зараховано на бюджет всього134
Зараховано на контракт всього434
*** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР / МАГІСТР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, диплома бакалавра або диплома магістра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 51
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 106
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Холодильні машини і установки
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 22
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 7
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 74
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 12
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 40
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 150
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Обладнання переробних і харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 105
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 66
Мінімальний обсяг держ замовлення: 1
Максимальний обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 122
Мінімальний обсяг держ замовлення: 5
Максимальний обсяг держ замовлення: 72
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування ха фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 9
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Холодильні машини і установки
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародна економіка
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 6
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Обладнання переробних і харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 9
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 88
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Обладнання переробних і харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 20
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 22
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародна економіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 10
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 17
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 23
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Бізнес-адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 25
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 46
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 17
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 76
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Мінімальний обсяг держ замовлення: 5
Максимальний обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Холодильні машини і установки
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2022
Ліцензійний обсяг: 5
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародна економіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Англійська мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Французька мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Німецька мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  6. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародні економічні відносини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 17
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Обладнання переробних і харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2021
Ліцензійний обсяг: 37
Мінімальний обсяг держ замовлення: 5
Максимальний обсяг держ замовлення: 7
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 34
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Холодильні машини і установки
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Міжнародна економіка
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 35
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 73
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 270
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 131 Прикладна механіка
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Обладнання переробних і харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 117
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2020
Ліцензійний обсяг: 136
Скорочений термін навчання
Можуть навчатися іноземці
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 29.06.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. розходження у навчальних планах (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Факультет обладнання та технічного сервісу
Освітня програма: Обладнання переробних і харчових виробництв
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 40
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 26
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 2
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 056 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Економічний факультет
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 3
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 36
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 35
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 63
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 42
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 52
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 0
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 31.08.2017 - 30.12.2018
Ліцензійний обсяг: 1
Без бюдж/місць
Складові конкурсного балу
  1. тестування за фахом (Фахове випробування)
  2. додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама