Освітня програма: Ресторанні технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій.
Освітня програма: Ресторанні технології.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Історія України
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 20
Обсяг на контракт: 20
Всього поданих заяв: 27
Загальний конкурс: 1.35

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт130.14
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.10
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Мардар А.О. До наказу (контракт)  —  174.930  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 173.00
Історія України (ЗНО) 161.00
Біологія (ЗНО) 178.00
Середній бал документа про освіту 10.40
РК      К 
2 Погребняк І.Р. До наказу (контракт)  —  170.136  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 163.00
Історія України (ЗНО) 174.00
Географія (ЗНО) 155.00
Середній бал документа про освіту 10.40
РК      К 
3 Басюк А.М. До наказу (контракт)  —  167.933  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 174.00
Історія України (ЗНО) 157.00
Біологія (ЗНО) 109.00
Середній бал документа про освіту 10.30
СК  РК      К 
4 Хаб`юк Н.В. До наказу (контракт)  —  156.468  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 162.00
Історія України (ЗНО) 140.00
Біологія (ЗНО) 144.00
Середній бал документа про освіту 9.80
РК      К 
5 Пінтяк В.М. До наказу (контракт)  —  146.268  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 147.00
Історія України (ЗНО) 162.00
Біологія (ЗНО) 102.00
Середній бал документа про освіту 7.60
РК      К 
6 Мєшков Д.О. До наказу (контракт)  —  140.250  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 137.00
Історія України (ЗНО) 138.00
Біологія (ЗНО) 119.00
Середній бал документа про освіту 9.50
РК      К 
7 Баран К.М. До наказу (контракт)  —  135.048  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 139.00
Історія України (ЗНО) 117.00
Географія (ЗНО) 127.00
Середній бал документа про освіту 8.30
РК      К 
8 Королик М.І. До наказу (контракт)  —  122.400  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 107.00
Історія України (ЗНО) 130.00
Біологія (ЗНО) 119.00
Середній бал документа про освіту 6.40
РК      К 
9 Гончар В.М. Рекомендовано (контракт)  —  184.518  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 188.00
Історія України (ЗНО) 186.00
Географія (ЗНО) 164.00
Середній бал документа про освіту 9.10
РК        – 
10 Матейчук Є.І. Рекомендовано (контракт)  —  183.355  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 174.00
Історія України (ЗНО) 177.00
Біологія (ЗНО) 153.00
Середній бал документа про освіту 9.90
СК  РК        – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.