Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, k=1.00 )
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 80
Обсяг на контракт: 80
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама