Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Луцький національний технічний університет

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Машинобудівний факультет.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 70
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет148.33
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.99
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт118.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт9.30
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет137.33
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.00
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама