Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Вартість навчання за рік (контракт): 10000 грн
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2025
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 22.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.32)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.32)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.06)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.02)
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 300
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет140.00
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.35
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт117.11
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.42
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет132.00
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.00
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама