Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Вартість навчання за рік (контракт): 13200 грн
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022
Термін подачі заяв: 05.08.2020 - 22.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100, k=0.00)
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 50
Обсяг на контракт: 50
Всього поданих заяв: 13
Загальний конкурс: 0.26

Статистика спеціальності в 2019 році **

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Щирська О.С. Зареєстровано в НЗ  —  167.100 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 158.00
Інші показники конкурсного відбору 9.10
      – 
2 Самотой І.В. Зареєстровано в НЗ  —  158.800 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 150.00
Інші показники конкурсного відбору 8.80
      – 
3 Герасименко Є.В. Зареєстровано в НЗ  —  152.500 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 144.00
Інші показники конкурсного відбору 8.50
      – 
4 Бухонька І.М. Зареєстровано в НЗ  —  148.100 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 141.00
Інші показники конкурсного відбору 7.10
      – 
5 Фоміних М.Д. Зареєстровано в НЗ  —  142.200 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 134.00
Інші показники конкурсного відбору 8.20
      – 
6 Цапун Т.Ю. Зареєстровано в НЗ  —  133.800 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126.00
Інші показники конкурсного відбору 7.80
      – 
7 Лавренюк А.М. Зареєстровано в НЗ  —  130.700 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 122.00
Інші показники конкурсного відбору 8.70
      – 
8 Бухонька Е.М. Зареєстровано в НЗ  —  129.200 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 122.00
Інші показники конкурсного відбору 7.20
      – 
9 Перепелиця К.А. Зареєстровано в НЗ  —  125.300 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 117.00
Інші показники конкурсного відбору 8.30
      – 
10 Кабак І.Р. Зареєстровано в НЗ  —  120.600 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 112.00
Інші показники конкурсного відбору 8.60
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама