Освітня програма: Технології харчування.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Технології харчування.
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців) i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Вартість навчання за рік (контракт): 19800 грн
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 22.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.00)
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 40
Обсяг на контракт: 40
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт135.73
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.66
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама