Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Подільський державний аграрно-технічний університет

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваi
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.12.2024
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 22.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.50 )
  2. Біологія
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  3. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Обсяг на контракт: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет154.00
Середній бал атестата зарахованих на бюджет10.60
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет154.00
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет10.60
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама