ПошукЗнайдено: 57 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 12 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 06.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 06.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.08.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 146.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.08.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.08.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 02.12.2019 - 25.08.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 02.12.2019 - 25.08.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 02.12.2019 - 25.08.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 45 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 156.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 26.11.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 26.11.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 138.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 02.10.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут технічного сервісу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут технічного сервісу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут технічного сервісу
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут технічного сервісу
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 121.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 167.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 55 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 25.09.2019 - 25.03.2024 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 29.02.2024 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 29.02.2024 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2024 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 173.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2024 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
* - Предмети на вибір.