Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Тернопільський національний економічний університет

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  3. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  4. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 12
Обсяг на контракт: 7
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет167.67
Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.50
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт131.17
Середній бал атестата зарахованих на контракт9.00
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет167.67
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет9.50
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама