Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2025
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 11.09.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 3
Обсяг на контракт: 3
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама