Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2025
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 11.09.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 3
Обсяг на контракт: 3
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт127.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.55
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама