Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваi
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 22.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Біологія
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  3. Історія України*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Обсяг на контракт: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт127.17
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.33
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама