ПошукЗнайдено: 41 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 71 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 143.62
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 164
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 128.82
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.75
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.46
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 82 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 125.26
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 71
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 13 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 133.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 137.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 135.24
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 78
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 63
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 125 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 133.18
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова ( k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут технічного сервісу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут технічного сервісу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 127.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 141.16
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 68 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 134.76
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 45
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 32 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.53
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 58
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 135.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 131.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 148.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 131.28
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 90 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2023 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 50
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2023 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.98
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 90 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 131.29
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 122.33
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.76
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 136.65
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 104
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.48
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 72
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 150 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 138.07
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 67
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.12
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
* - Предмети на вибір.