ПошукЗнайдено: 28 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.29 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.01 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 82 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=1, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 125 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика ( k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія ( k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література ( k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 88 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет агрономічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
301. Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 90 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2023 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2023 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 150 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  2. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
* - Предмети на вибір.