Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваi
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 22.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 , КВ2 )
  2. Біологія
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 , КВ2 )
  3. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Обсяг на контракт: 4
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет146.00
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.50
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет129.00
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет8.00
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама