Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
Освітня програма: Ресторанні технології здорового харчування.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 , КВ2 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 , КВ2 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 20
Обсяг на контракт: 5
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет152.80
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.70
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт140.95
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.44
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет147.33
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.40
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама