Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу.
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 , КВ2 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 , КВ2 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 30
Обсяг на контракт: 13
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет156.67
Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.52
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт129.24
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.41
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет129.33
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет8.40
Детальна статистика спеціальності за 2019 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама