Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Одеський державний аграрний університет

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Коледж управління біоресурсами.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.45 , КВ2 )
  2. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.45 , КВ2 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.45 , КВ2 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.45 , КВ2 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Обсяг на контракт: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама