Одеський державний аграрний університет

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Університет
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:65039
Населений пункт:м. Одеса
Адреса:вул. Канатна, 99
Телефони:(048)371926, 296501
Веб-сайт:http://osau.edu.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-29 07:23:46)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 55
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 70
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 73
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випрбування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 37
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 69
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 46
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Співбесіда (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 26
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 57
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 44
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 55
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 36
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 69
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 55
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 23
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 28
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випрбування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 33
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 18
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 16
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 70
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 65
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2023
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 95
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 97
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2021
Ліцензійний обсяг: 46
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 40
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 70
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 46
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 19
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2021
Ліцензійний обсяг: 22
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 68
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 65
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 41
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 46
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 73
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 21.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 39
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.03.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Співбесіда (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 65
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 202 Захист і карантин рослин
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове в ступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 6
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство
Факультет: Агробіотехнологічний факультет
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 4
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Іноземна мова (Вступний іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Додаткове вступне випробування (Вступний іспит (залік))
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама