Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваi
Факультет: Факультет біолого-технологічний.
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 02.09.2020 - 28.02.2025
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  2. Біологія
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  3. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  4. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2019 році **

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама