Освітня програма: Готельна і ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 17.06.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Готельно-ресторанна справа
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 85
Обсяг на контракт: 85
Всього поданих заяв: 51
Загальний конкурс: 0.60

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Іванова Г.П. До наказу (контракт)  —  307.300 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 154.00
Готельно-ресторанна справа 145.00
Інші показники конкурсного відбору 8.30
    К 
2 Марченко Н.І. До наказу (контракт)  —  304.600 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 141.00
Готельно-ресторанна справа 155.00
Інші показники конкурсного відбору 8.60
    К 
3 Макєєва К.М. До наказу (контракт)  —  272.300 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 141.00
Готельно-ресторанна справа 125.00
Інші показники конкурсного відбору 6.30
    К 
4 Шабанова І.І. До наказу (контракт)  —  270.200 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 122.00
Готельно-ресторанна справа 140.00
Інші показники конкурсного відбору 8.20
    К 
5 Кравець Я.О. До наказу (контракт)  —  259.600 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 106.00
Готельно-ресторанна справа 145.00
Додаткове фахове вступне випробування 170.00
Інші показники конкурсного відбору 8.60
    К 
6 Григорчук В.С. До наказу (контракт)  —  258.400 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 122.00
Готельно-ресторанна справа 130.00
Інші показники конкурсного відбору 6.40
    К 
7 Комарінська К.В. До наказу (контракт)  —  250.300 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 117.00
Готельно-ресторанна справа 125.00
Додаткове фахове вступне випробування 167.00
Інші показники конкурсного відбору 8.30
    К 
8 Скрипнік Д.В. До наказу (контракт)  —  247.000 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100.00
Готельно-ресторанна справа 140.00
Інші показники конкурсного відбору 7.00
    К 
9 Гончарова Н.Е. Рекомендовано (контракт)  —  382.100 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 177.00
Готельно-ресторанна справа 190.00
Інші показники конкурсного відбору 15.10
      – 
10 Терида Ю.Р. Рекомендовано (контракт)  —  361.000 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 172.00
Готельно-ресторанна справа 175.00
Інші показники конкурсного відбору 14.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.