Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=50.00, k=1.00 )
  2. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 35
Всього поданих заяв: 18
Загальний конкурс: 0.51

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт7.80
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Можчиль О.В. До наказу (контракт)  —  273.800 
Іноземна мова 69.00
Харчові технології та інженерія 195.00
Інші показники конкурсного відбору 9.80
    К 
2 Орел С.П. До наказу (контракт)  —  238.700 
Іноземна мова 51.00
Харчові технології та інженерія 180.00
Інші показники конкурсного відбору 7.70
    К 
3 Антіпов О.О. До наказу (контракт)  —  237.300 
Іноземна мова 50.00
Харчові технології та інженерія 180.00
Інші показники конкурсного відбору 7.30
    К 
4 Шустова А.А. До наказу (контракт)  —  223.300 
Іноземна мова 60.00
Харчові технології та інженерія 155.00
Інші показники конкурсного відбору 8.30
    К 
5 Титан Л.І. До наказу (контракт)  —  219.100 
Іноземна мова 86.00
Харчові технології та інженерія 125.00
Інші показники конкурсного відбору 8.10
    К 
6 Маслянко А.К. До наказу (контракт)  —  218.100 
Іноземна мова 56.00
Харчові технології та інженерія 155.00
Інші показники конкурсного відбору 7.10
    К 
7 Черкасенко Я.О. До наказу (контракт)  —  218.000 
Іноземна мова 60.00
Харчові технології та інженерія 150.00
Інші показники конкурсного відбору 8.00
    К 
8 Більова М.І. До наказу (контракт)  —  216.400 
Іноземна мова 74.00
Харчові технології та інженерія 135.00
Інші показники конкурсного відбору 7.40
    К 
9 Яремчук М.В. До наказу (контракт)  —  209.000 
Іноземна мова 53.00
Харчові технології та інженерія 145.00
Інші показники конкурсного відбору 11.00
    К  – 
10 Когутич М.М. До наказу (контракт)  —  209.000 
Іноземна мова 51.00
Харчові технології та інженерія 150.00
Додаткове фахове вступне випробування 70.00
Інші показники конкурсного відбору 8.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.