Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=50.00, k=1.00 )
  2. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Всього поданих заяв: 13
Загальний конкурс: 1.30

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт8.00
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Філіпчук А.С. До наказу (контракт)  —  222.700 
Іноземна мова 71.00
Харчові технології та інженерія 145.00
Інші показники конкурсного відбору 6.70
    К 
2 Шквира А.Ю. До наказу (контракт)  —  176.600 
Іноземна мова 50.00
Харчові технології та інженерія 120.00
Інші показники конкурсного відбору 6.60
    К 
3 Фещук Л.О. Рекомендовано (контракт)  —  274.133 
Іноземна мова 84.00
Харчові технології та інженерія 180.00
Інші показники конкурсного відбору 10.13
      – 
4 Невмержицька Н.А. Рекомендовано (контракт)  —  256.500 
Іноземна мова 79.00
Харчові технології та інженерія 170.00
Інші показники конкурсного відбору 7.50
      – 
5 Яручик Т.М. Рекомендовано (контракт)  —  250.500 
Іноземна мова 52.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 8.50
      – 
6 Абовян С.О. Рекомендовано (контракт)  —  246.900 
Іноземна мова 74.00
Харчові технології та інженерія 165.00
Інші показники конкурсного відбору 7.90
      – 
7 Сухомлин І.Б. Рекомендовано (контракт)  —  242.200 
Іноземна мова 85.00
Харчові технології та інженерія 150.00
Інші показники конкурсного відбору 7.20
      – 
8 Івасюта Л.М. Рекомендовано (контракт)  —  232.600 
Іноземна мова 60.00
Харчові технології та інженерія 165.00
Інші показники конкурсного відбору 7.60
      – 
9 Плиско М.М. Рекомендовано (контракт)  —  232.233 
Іноземна мова 54.00
Харчові технології та інженерія 170.00
Інші показники конкурсного відбору 8.23
      – 
10 Бенько М.В. Рекомендовано (контракт)  —  227.200 
Іноземна мова 60.00
Харчові технології та інженерія 160.00
Інші показники конкурсного відбору 7.20
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.