Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  2. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  3. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.08 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.02 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 345
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подання заяви про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу буде можливе з 10 липня 2019 року за посиланням. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита 1 липня 2019 року.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама