Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Інженерно-технологічний інститут.
Освітня програма: Виробництво продукції оздоровчого харчування.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  3. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  4. Фізика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 30
Обсяг на контракт: 30
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт135.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.15
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама