Освітня програма: Технологія та організація ресторанного бізнесу.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Київський національний торговельно-економічний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Технологія та організація ресторанного бізнесу.
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2019 - 28.02.2024
Термін подачі заяв: 21.10.2019 - 19.11.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.35 )
  3. Історія України*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:

Статистика спеціальності в 2018 році **

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама