Освітня програма: Ресторанні технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Київський національний торговельно-економічний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Ресторанні технології.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 25.11.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 259
Обсяг на контракт: 251
Обсяг держзамовлення: 8
Всього поданих заяв: 52
Загальний конкурс: 0.20

Статистика спеціальності в 2018 році **

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Петренко М.О. До наказу (бюджет)  —  156.000 
Фах 156.00
    Б 
2 Велігорська М.О. До наказу (бюджет)  —  152.000 
Фах 152.00
    Б 
3 Опанасенко А.В. До наказу (бюджет)  —  152.000 
Фах 152.00
    Б 
4 Щепіна А.Д. До наказу (бюджет)  —  152.000 
Фах 152.00
    Б 
5 Крицька К.О. До наказу (бюджет)  —  148.000 
Фах 148.00
    Б 
6 Шкуратова А.С. До наказу (бюджет)  —  144.000 
Фах 144.00
    Б 
7 Прокопишина О.О. До наказу (бюджет)  —  140.000 
Фах 140.00
    Б 
8 Гнатів Ю.І. До наказу (бюджет)  —  140.000 
Фах 140.00
    Б 
9 Манько Н.В. До наказу (контракт)  —  140.000 
Фах 140.00
    К 
10 Бабина Ю.В. До наказу (контракт)  —  136.000 
Фах 136.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.