Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип пропозиції: Фіксована ?
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Основи готельного обслуговування
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  2. Основи економічних знань
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт488.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт161.67
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих488.00
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв488.00
Зараховано на контракт всього3
Всього прийнято заяв3
Ліцензійний обсяг29
Залишилося невикористаних ліцензійних місць26
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Со### До наказу (контракт)  —  565.500 
Основи готельного обслуговування 186.00
Основи економічних знань 190.00
Середній бал документа про освіту 189.50
    К 
2 Ки### До наказу (контракт)  —  471.300 
Основи готельного обслуговування 155.00
Основи економічних знань 160.00
Середній бал документа про освіту 156.30
    К 
3 Тр### До наказу (контракт)  —  427.200 
Основи готельного обслуговування 138.00
Основи економічних знань 150.00
Середній бал документа про освіту 139.20
    К 
4 Єж### Відхилено (контракт)  —  587.200 
Основи готельного обслуговування 192.00
Основи економічних знань 199.00
Середній бал документа про освіту 196.20
      – 
5 Ні### Відхилено (контракт)  —  558.600 
Основи готельного обслуговування 180.00
Основи економічних знань 190.00
Середній бал документа про освіту 188.60
      – 
6 Юз### Відхилено (контракт)  —  520.500 
Основи готельного обслуговування 170.00
Основи економічних знань 179.00
Середній бал документа про освіту 171.50
      – 
7 Но### Відхилено (контракт)  —  502.700 
Основи готельного обслуговування 165.00
Основи економічних знань 170.00
Середній бал документа про освіту 167.70
      – 
8 Кр### Відхилено (контракт)  —  502.000 
Основи готельного обслуговування 160.00
Основи економічних знань 179.00
Середній бал документа про освіту 163.00
      – 
9 Пі### Відхилено (контракт)  —  493.900 
Основи готельного обслуговування 160.00
Основи економічних знань 170.00
Середній бал документа про освіту 163.90
      – 
10 Но### Відхилено (контракт)  —  470.300 
Основи готельного обслуговування 155.00
Основи економічних знань 159.00
Середній бал документа про освіту 156.30
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама