Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип пропозиції: Фіксована
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Основи готельного обслуговування
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  2. Основи економічних знань
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 29
Всього поданих заяв: 17
Загальний конкурс: 0.59

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт151.10
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Собко М.М. До наказу (контракт)  —  565.500 
Основи готельного обслуговування 186.00
Основи економічних знань 190.00
Середній бал документа про освіту 189.50
    К 
2 Кирилюк В.О. До наказу (контракт)  —  471.300 
Основи готельного обслуговування 155.00
Основи економічних знань 160.00
Середній бал документа про освіту 156.30
    К 
3 Трофимчук В.А. До наказу (контракт)  —  427.200 
Основи готельного обслуговування 138.00
Основи економічних знань 150.00
Середній бал документа про освіту 139.20
    К 
4 Єжелик О.В. Відхилено (контракт)  —  587.200 
Основи готельного обслуговування 192.00
Основи економічних знань 199.00
Середній бал документа про освіту 196.20
      – 
5 Ніколаєвський В.В. Відхилено (контракт)  —  558.600 
Основи готельного обслуговування 180.00
Основи економічних знань 190.00
Середній бал документа про освіту 188.60
      – 
6 Юзефович О.В. Відхилено (контракт)  —  520.500 
Основи готельного обслуговування 170.00
Основи економічних знань 179.00
Середній бал документа про освіту 171.50
      – 
7 Номировська Н.О. Відхилено (контракт)  —  502.700 
Основи готельного обслуговування 165.00
Основи економічних знань 170.00
Середній бал документа про освіту 167.70
      – 
8 Крижановський М.О. Відхилено (контракт)  —  502.000 
Основи готельного обслуговування 160.00
Основи економічних знань 179.00
Середній бал документа про освіту 163.00
      – 
9 Підліснюк Т.В. Відхилено (контракт)  —  493.900 
Основи готельного обслуговування 160.00
Основи економічних знань 170.00
Середній бал документа про освіту 163.90
      – 
10 Номировський І.В. Відхилено (контракт)  —  470.300 
Основи готельного обслуговування 155.00
Основи економічних знань 159.00
Середній бал документа про освіту 156.30
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.