Освітня програма: Технології харчування (в ресторанному господарстві).
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Черкаський державний технологічний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування.
Освітня програма: Технології харчування (в ресторанному господарстві).
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  2. Історія України
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  3. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет146.50
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.40
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет123.33
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.40
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подання заяви про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу буде можливе з 10 липня 2019 року за посиланням. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита 1 липня 2019 року.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама