Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Подільський державний аграрно-технічний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
  2. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.50 )
  3. Біологія
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 35
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет127.83
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.52
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет110.67
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.80
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подання заяви про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу буде можливе з 10 липня 2019 року за посиланням. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита 1 липня 2019 року.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама