Освітня програма: Якість, безпечність та стандартизація харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Херсонський державний аграрний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Біолого-технологічний.
Освітня програма: Якість, безпечність та стандартизація харчової продукції.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  3. Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування)
    (Фахове випробування, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама