Освітня програма: Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Херсонський державний аграрний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Біолого-технологічний.
Освітня програма: Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції.
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
  2. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
  3. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 , КВ2 )
  4. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 , КВ2 )
  5. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 , КВ2 )
  6. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 , КВ2 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 35
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет132.33
Середній бал атестата зарахованих на бюджет6.81
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт119.53
Середній бал атестата зарахованих на контракт6.87
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет110.33
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.70
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подання заяви про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу буде можливе з 10 липня 2019 року за посиланням. Реєстрація електронних кабінетів буде відкрита 1 липня 2019 року.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама