Освітня програма: Ресторанні технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Ресторанні технології.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 29.11.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  2. Іспит з фаху
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  3. Економічна теорія
    (Фахове випробування, k=0.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт292.13
Середній бал атестата зарахованих на контракт15.09
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих292.13
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв292.13
Зараховано на контракт всього26
Всього прийнято заяв26
Ліцензійний обсяг26
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Ха### До наказу (контракт)  —  358.200 
Іноземна мова 153.00
Іспит з фаху 188.00
Середній бал документа про освіту 17.20
    К 
2 Чи### До наказу (контракт)  —  345.000 
Іноземна мова 140.00
Іспит з фаху 188.00
Середній бал документа про освіту 17.00
    К 
3 Ми### До наказу (контракт)  —  334.000 
Іноземна мова 152.00
Іспит з фаху 168.00
Економічна теорія 160.00
Середній бал документа про освіту 14.00
    К 
4 Кр### До наказу (контракт)  —  318.000 
Іноземна мова 108.00
Іспит з фаху 192.00
Середній бал документа про освіту 18.00
    К 
5 Не### До наказу (контракт)  —  317.000 
Іноземна мова 108.00
Іспит з фаху 192.00
Середній бал документа про освіту 17.00
    К 
6 Бе### До наказу (контракт)  —  312.800 
Іноземна мова 144.00
Іспит з фаху 152.00
Середній бал документа про освіту 16.80
    К 
7 Ор### До наказу (контракт)  —  310.200 
Іноземна мова 104.00
Іспит з фаху 188.00
Середній бал документа про освіту 18.20
    К 
8 Ма### До наказу (контракт)  —  310.000 
Іноземна мова 120.00
Іспит з фаху 176.00
Середній бал документа про освіту 14.00
    К 
9 Са### До наказу (контракт)  —  305.000 
Іноземна мова 104.00
Іспит з фаху 184.00
Середній бал документа про освіту 17.00
    К 
10 Ма### До наказу (контракт)  —  305.000 
Іноземна мова 104.00
Іспит з фаху 184.00
Середній бал документа про освіту 17.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама