Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Інститут
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:61045
Населений пункт:м. Харків
Адреса:пров. Отакара Яроша, 8
Телефони:+38 (057) 340-33-34
Веб-сайт:http://htei.org.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-29 11:42:23)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Інформаційні технології у бізнесі
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Інформаційні технології у бізнесі
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка та бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Міжнародний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Торговельний менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Торговельний менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Митна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Митна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 053 Психологія
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Психологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 053 Психологія
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Психологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Державні фінанси
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Державні фінанси
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Ресторанні технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Ресторанні технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка та безпека бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка та безпека бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Міжнародний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Міжнародний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Митна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туристичний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туристичний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Державні фінанси
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Інформаційні технології у бізнесі
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Інформаційні технології у бізнесі
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Маркетинг
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Торговельний менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 50
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Торговельний менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Митна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 50
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Митна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 053 Психологія
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Психологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 053 Психологія
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Психологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 053 Психологія
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Психологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 053 Психологія
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Психологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Державні фінанси
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Державні фінанси
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Ресторанні технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 50
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Ресторанні технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 0
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Інформаційні технології у бізнесі
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного балу
  1. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка та безпека бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Економіка та безпека бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Міжнародний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 292 Міжнародні економічні відносини
Факультет: Факультет економіки та управління
Освітня програма: Міжнародний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туристичний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туристичний бізнес
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Економічна теорія (Фахове випробування)
  2. Іспит з фаху (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама