Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Полтавська державна аграрна академія

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=68.00, k=1.00 )
  2. Фахове випробування (додаткове)
    (Вступний іспит (залік), балmin=68.00, k=0.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=68.00, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 90
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама